dissabte, 13 de novembre del 2021

EP4 - Fireta de les comarques

Per fi va arribar el dia de la nostra fireta! 

Hem muntat les nostres paradetes amb tota la feina feta durant aquestes sis últimes setmanes. Cadascuna de les parades representava dues comarques amb informació sobre els seus monuments més importants, les festes i tradicions pròpies d'aquestes comarques juntament amb un cartell informatiu de les mateixes i un joc manipulatiu d'un “Memory”, les llegendes més emblemàtiques, els plats típics i un menú equilibrat amb el seu QR corresponent, tot això decorat amb lletres dissenyades per nosaltres mateixos/es amb molt d’afecte i entusiasme.

Ha estat un dia molt emocionant. Tots els nostres companys i companyes de Primària han vingut a visitar-nos i ens han felicitat pel nostre treball de recerca sobre les Comarques de Catalunya.

Com és tradició, us deixem alguns dels moments més emocionants de la jornada.

Si mai teniu algun dubte sobre quina comarca visitar, a 4t us explicarem amb detall tots els punts que necessiteu saber.

Estem molt ben informats/des!








1 comentari:

  1. Titanium Joe's Gourmet Gourmet Gourmet Gourmet Restaurant
    The Tasty Gourmet ford escape titanium 2021 Gourmet Restaurant is located in Tuscany, titanium element California and is currently titanium symbol open. The titanium curling wand restaurant accepts chip-based and gluten-free apple watch series 6 titanium products.

    ResponElimina